Project Description

Op Stap Met Je Hond Module

Deze module is voor gevorderden en kan gevolgd worden na het succesvol behalen van de Jonge Honden of Basis Module of een privé-consult.
Het doel van Op Stap met je Hond is samen ontspannen wandelen in een omgeving met veel prikkels.

Deze module bestaat uit vijf lessen, waarvan de eerste les een online theorieles is van Anniek Winters. Hierin leer je alle grondbeginselen van de hondenpsychologie. Heb je deze online les al gevolgd tijdens de Jonge Honden of Basis Module? Dan vervalt deze online les. Het is wél noodzakelijk om de kennis van deze les paraat te hebben om deze module goed te kunnen doorlopen.

De stad in, op het terras zitten, wandelen door het park en een winkel bezoeken zijn enkele van de voorbeelden die aan bod komen als we op stap gaan.
Na deze module weet je precies hoe je je hond in een nieuwe situatie het beste kunt begeleiden zonder dat hij stress ervaart van de nieuwe prikkels. Je zult geen enkele situatie meer uit de weg gaan en volop genieten van samen op stap met je hond.
Tijdens de module merk je dat zowel het contact met jouw hond verbetert en jullie vertrouwensband daardoor een positieve boost krijgt.
Deze module wordt afgesloten met een theorie- én een praktijk examen tijdens de laatste les.

Klik hier voor prijzen en agenda van Trainingsschool AW Zwolle

Aanmelden Anniek Winters Methode verschillende modules

Leer een leider leiden en de hond zal volgen.

Kies je module *
Bedankt voor je aanmelding. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Na jouw aanmelding nemen wij zo snel mogelijk contact op voor een intake gesprek.