Laden Evenementen

Trainingsschool AW Zwolle

Op Stap Met Je Hond

Deze module is voor gevorderden en kan gevolgd worden na het succesvol behalen van de Jonge Honden of  Samen In Balans – Basis I of II Module of een privé-consult.
Het doel van Op Stap met je Hond is samen ontspannen wandelen in een omgeving met veel prikkels.

Deze module bestaat uit vijf lessen, waarvan de eerste les een online theorieles. Hierin leer je alle grondbeginselen van de hondenpsychologie. Heb je deze online les al gevolgd tijdens de Jonge Honden of Samen in Balans – Basis I of II Module? Dan vervalt deze online les. Het is wél noodzakelijk om de kennis van deze les paraat te hebben om deze module goed te kunnen doorlopen.

De stad in, op het terras zitten, wandelen door het park en een winkel bezoeken zijn enkele van de voorbeelden die aan bod komen als we op stap gaan.
Na deze module weet je precies hoe je je hond in een nieuwe situatie het beste kunt begeleiden zonder dat hij stress ervaart van de nieuwe prikkels. Je zult geen enkele situatie meer uit de weg gaan en volop genieten van samen op stap met je hond.
Tijdens de module merk je dat zowel het contact met jouw hond verbetert en jullie vertrouwensband daardoor een positieve boost krijgt.
Deze module wordt afgesloten met een theorie- én een praktijk examen tijdens de laatste les.

1e les is een digitale theorie les die je voor de 1e fysieke les toegestuurd krijgt.
Je komt de volgende data bij ons in Zwolle trainen op vrijdagochtenden van 10:00 – 11:00 uur:

  • 18 oktober
  • 25 oktober
  • 1 november
  • 8 november
Ga naar de bovenkant